Vakantiewoning in Winterswijk

Welke vakantiewoning in Winterswijk sluit het best aan bij uw wensen?

Welke vakantiewoning in Winterswijk is nou de juiste voor u? Wij denken te kunnen voorzien aan al uw eisen. Wij zijn familie Houwers en willen u graag hartelijk welkom heten bij de vakantiewoning Op Vlaskamp. De vakantiewoning ligt in het buitengebied van Winterswijk. Meest opmerkelijke is dat er 2 termen zijn ontstaan waarvoor het vakantiewoning Op Vlaskamp voor staat. Rust en ruimte, dit wordt gegarandeerd. Hiervoor komen de mensen graag naar de Achterhoek. Verder  is het aanbod voor de bezienswaardigheden enorm, voorbeelden zijn Het Strandbad, Steengroeve, Theatercentrum De Storm, winkelcentrum en het Mondriaan museum.

Wat kunt u verwachten van Vakantiewoning in Winterswijk?

De 2 termen rust en ruimte zijn ontstaan door de vakantiewoning zelf. Wanneer u toe bent aan ruimte, privacy en rust, kunt u niet om Op Vlaskamp heen. Zo is dit een  vakantiewoning die u niet gauw nog een keer zal zien. Verder is dit vakantiewoning in Winterswijk is geschikt voor maximaal 4 personen, aangezien er zijn 2 slaapkamers. De grote heeft een tweepersoonsbed en de kleine 2x een eenpersoonsbed. Door een luxe open keuken is er altijd contact met het woonkamer gedeelte. De vakantiewoning is omringd met groen, overal waar u kijkt ziet u groen. Op het buiten terras zit u midden tussen het prachtige natuur van Winterswijk, midden in de natuur met een eigen inrit, overkapping en ruimte, is het daardoor een echte aanrader.

Enthousiast geworden over deze vakantiewoning in Winterswijk?

Vooral met de prachtige natuurlijke uitzichten en dieren blijft het keer op keer speciaal. In de avonden met de vuurkorf erbij geniet u optimaal van de schoonheid die Op Vlaskamp te bieden heeft. Begint het al bij u te kriebelen om het zelf mee te willen maken? Of heeft u vragen over de vakantiewoning in Winterswijk? Ook mag u altijd gerust contact zoeken. Tot slot staan wij u altijd graag te woord over de vakantiewoning in Winterswijk.

 

info@opvlaskamp.nl