Hoe kunt u het best contact met ons krijgen?

Dit is de contact  pagina voor Op Vlaskamp. In het coulisselandschap van de Achterhoek, in de plaats Winterswijk, kunt u een heerlijke vakantie doorbrengen. Tussen oude eiken in de buurtschap Kotten hebben wij een vakantiehuis gerealiseerd, waar wij u graag begroeten. Het vakantiehuis is vrijstaand met veel buitenruimte, waar u volop privacy hebt. Voor jong en oud zijn er vele mogelijkheden om u zowel binnen als buiten te amuseren. Op deze website kunt u meer informatie vinden over het vakantiehuis. U kunt ons het best bereiken op de volgende gegevens.

Op Vlaskamp

Familie Houwers

Vlaskampweg 2

7107 AS Winterswijk-Kotten

Tel :0543-563458 E: info@opvlaskamp.nl

 

In- en uitchecken.

De huur start officieel op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur. Dezelfde huur periode eindigt op de dag van vertrek om circa 10.00 uur. Dit is de richtlijn die wij proberen te volgen. Wat veelal voorkomt is dat er in overleg andere tijden worden afgesproken wat zeer goed mogelijk is bij dit vakantiehuis in Winterswijk. Verder wanneer er bijzondere wensen zijn zoals langer verblijf tijdens het verblijf zelf, horen wij dat graag van u. Dan kunnen wij kijken wat hierin voor u kunnen betekenen .

Reserveren.

Om Op Vlaskamp te reserveren kan dit op verschillende manieren. De eerste manier is om aan de rechter zijkant van deze pagina het contactformulier in te vullen. Dan krijgt u zo snel mogelijk een passend antwoord. Wilt u graag liever meteen weten of de gekozen periode nog beschikbaar is of als u nog vragen heeft over andere onderwerpen, kunt u natuurlijk altijd bellen naar M: +31(0)6 10 200 446. Bij aankomst bij het vakantiehuis Op Vlaskamp in Winterswijk, krijgt u een warm welkom door de eigenaren met daarbij een rondleiding. Tijdens de rondleiding die ongeveer 10 minuten duurt krijgt u een uitleg over bepaalde zaken die betrekking hebben tot het verblijf.

Google Maps.