Vakantiehuis in Winterswijk

Heeft u behoefte aan een vakantie met een vrijstaand vakantiehuis in Winterswijk, die ook nog veel rust en ruimte biedt?

Dan is Op Vlaskamp het ideale vakantiehuis in Winterswijk voor u. In het buitengebied van Winterswijk is een vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen gerealiseerd. Dit is niet zomaar een vakantiehuis, maar één waar mensen kunnen genieten van de ruimte en tot rust komen.

Waarom zou niet verkeerd aan doen om voor dit vakantiehuis in Winterswijk te kiezen?

Wat maakt Op Vlaskamp nou zo bijzonder in vergelijking met andere vakantiehuizen in Winterswijk? Eigenlijk is dit vakantiehuis in Winterswijk geschikt voor iedereen, zoals stellen, gezinnen, fiets/natuur liefhebbers en vrienden. Voor elk wat wils is er wat. Met een eigen inrit, overkapping, terras en ruimte, geniet u volop van uw privacy. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 4 personen, het heeft twee slaapkamers met 1x een tweepersoonsbed en 2x een eenpersoonsbed. Met een open keuken die van alle gemakken is voorzien, is het een plezier om hier uw vakantie door te brengen. In de ochtend wordt u midden in de natuur wakker, overal waar u kijkt is er groen te zien. Met enigszins wat geluk ziet u net de reeën voor de grote ramen voorbij springen. Naast de vele bezienswaardigheden in Winterswijk is het heel goed mogelijk om lekker buiten op het terras te zitten. Een terras omringd is door gras met indien nodig een parasol. Wanneer het donker wordt is er niks mooiers om de vuurkorf aan te steken en te genieten van de stilte die het vakantiehuis biedt.

Benieuwd geworden naar dit vakantiehuis in Winterswijk? Zoek dan nu contact!

Heeft dit uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden van dit vakantiehuis in Winterswijk? Twijfel niet en zoek dan meteen contact met de familie Houwers. Voor iedereen is er wat mogelijk bij dit vakantiehuis in Winterswijk.

 

info@opvlaskamp.nl