Vakantiehuis in de Achterhoek

Bent u op zoek bent naar een vakantiehuis in de Achterhoek?

Dan kunnen wij u Op Vlaskamp van harte aanbevelen als Vakantiehuis in de Achterhoek. Op Vlaskamp is nieuw gerenoveerd oud kippenhok dat bij de boerderij Vlaskamp hoort.

Dit vakantiehuis in de Achterhoek bevindt zich in Winterswijk, in de buurtschap Kotten, vlak bij de Duitse grens. Dit vakantiehuis bevindt zich op een kwartiertje fietsen van het dorp. Het is gelijkvloers en geheel voorzien van vloerverwarming. Het heeft een open keuken met alle moderne inbouwapparatuur, met een eet- en zithoek. Daarnaast een badkamer met separate toilet. Het is geschikt voor  maximaal 4 personen, er zijn twee slaapkamers waarvan de eerste met twee  eenpersoonsbedden en de andere slaapkamer met een tweepersoonsbed. Buiten heeft dit vakantiehuis alle ruimte en privacy. Er is een eigen oprit, veel gras, een terras met daarnaast een overkapping, waar het heerlijk toeven is. Het ligt op ruime afstand van de boerderij.

Waarom  het vakantiehuis in de Achterhoek een goede keus is?

Winterswijk ligt in een nationaal park. De schoonheid van de natuur zal u verrassen. Er zijn volop fiets- wandel- en ruiterpaden. Met meerdere horeca gelegenheden op de route kunt hier heerlijk het vakantiegevoel op het terras ervaren. Daarnaast heeft dit vakantiehuis in de Achterhoek u een bruisend centrum te bieden. Op woensdag en zaterdag is er op het kerkplein een warenmarkt met vele terrassen. Naast het ruime winkelaanbod heeft Winterswijk ook het Mondriaan museum in het dorp dat zeker een bezoek waard is. Een uniek bezienswaardigheid is de Steengroeve die u kunt bezichtigen. Het Theatercentrum de Storm maakt het plaatje compleet met een ruim aanbod aan voorstellingen.

Heeft een vakantiehuis in de Achterhoek ook wat te bieden voor kinderen?

Zeker wel, zowel in Nederland als in Duitsland zijn er veel mogelijkheden. Zoals een overdekt speelpark met een restaurant. Een strandbad in de bouwstijl van de jaren 30 uit de vorige sfeer. Tevens bevinden er zich in de nabijheid van dit vakantiehuis in de Achterhoek diverse speeltuinen en pretparken.

Kortom een bezoek aan dit vakantiehuis in de Achterhoek is zeker de moeite waard.

 

info@opvlaskamp.nl