Contact

Hoe kunt u het best contact met ons krijgen?

Dit is de contactpagina voor Op Vlaskamp. In het coulisselandschap van de Achterhoek, in de plaats Winterswijk, kunt u een heerlijke vakantie doorbrengen. Tussen oude eiken in de buurtschap Kotten hebben wij een vakantiehuis gerealiseerd, waar wij u graag verwelkomen. Het vakantiehuis is vrijstaand met veel buitenruimte, waar u volop privacy hebt. Voor jong en oud zijn er vele mogelijkheden om u zowel binnen als buiten te amuseren. Op deze website kunt u meer informatie vinden over het vakantiehuis. U kunt ons bereiken op de volgende gegevens.

Op Vlaskamp

Familie Houwers

Vlaskampweg 2

7107 AS Winterswijk-Kotten

Tel :0543-563458 E: info@opvlaskamp.nl

In- en uitchecken

De huur start op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur. Dezelfde huurperiode eindigt op de dag van vertrek om circa 10.00 uur. In overleg kunnen er andere tijden worden afgesproken. Wanneer er bijzondere wensen zijn vernemen wij dat graag. Dan kunnen wij kijken wat daarin mogelijk is.

Reserveren

Om Op Vlaskamp te reserveren kan dit op verschillende manieren. De eerste manier is om aan de rechter zijkant van deze pagina het contactformulier in te vullen. Dan krijgt u zo snel mogelijk een passend antwoord. Wilt u graag liever meteen weten of de gekozen periode nog beschikbaar is of heeft u andere vragen dan kunt u bellen naar M: +31(0)6 10200446. Bij aankomst bij het vakantiehuis Op Vlaskamp in Winterswijk, krijgt u van ons een warm welkom.

Google Maps